Cautare

512 de rezultate pentru "9999 and 11" (2.81 secunde)
Trupa aduce proiectului ULive Session o combinatie de stiluri muzicale care se imbina armonios, formand un dub and soul caracteristic lor.
Connect-R â€" Adio (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=oyfhZPvIpW4 In 2017, ANTONIA a lansat mai multe single-uri, Dor de tine” (peste 9 milioane de vizualizari), Iubirea mea (peste 27 de milioane de vizualizari), Amya (peste 13 milioane de vizualizari), toate apreciate de fanii artistei, dar si doua colaborari cu GGirls pentru Milk and Honey si El Amor cu Micke Moreno, un artisti fresh din Miami, semnat la Global Records Latin.
Pe parcursul carierei sale artistice, a realizat si realizeaza campanii grafice pentru MIKE (Mihai Godoroja and The Blue Spirit), spectacole grafica pictura live, pentru ca ceea ce picteaza este o urmare a vibratiilor pe care el le primeste de la public.
Jim Button si Lukas, mecanicul de locomotiva (2018) Jim Knopf und Lukas der Lokomotivfuhrer / Jim Button and Luke the Engine Driver Premiera in Romania:
Editura Univers va invita joi, 31 mai, la ora 11:00, la standul Editurii Univers de la Bookfest, (ROMEXPO, Pavilionul B2) unde are loc lansarea carții Danei Savuica, Din calatoriile unei femei cu suflet de copil.
Shadows and Dust”, Taking the world by storm” sau The Black Sheep”. Carach Angren sunt o trupa olandeza de symphonic black metal care in 2018 aniverseaza 15 ani de existenta.
Pentru concertul ACADELIA exista si optiunea achizitionarii de bilete Meet and Greet Delia. Accesul la sesiunea de meet & greet cu Delia are un cost separat fata de pretul de bilet pentru participare la concerte.
Membrii trupei - Tim McIlrath (voce/chitara ritmica), Joe Principe (bass), Zach Blair (chitara) and Brandon Barnes (tobe) - si producatorii si-au unit fortele pentru a crea o abordare cu totul si cu totul inedita asupra acestui material discografic.
Judy Dater a ramas in istoria artei fotografice mai ales pentru Imogen and Twinka, prima fotografie cu un nud frontal publicata in revista Life, in 1976.
La cinema puteti viziona in curand filmul Mia and the White Lion (2018) - Mia si leul alb, in regia lui Gilles de Maistre.
Regizorul laureat cu Oscar, Danny Boyle (Trainspotting, Slumdog Millionaire, 28 Days Later) si Richard Curtis, scenarist nominalizat la Oscar, care a scris marile succese Four Weddings and a Funeral, Love Actually si Notting Hill, prezinta YESTERDAY - o comedie rock-n-roll despre muzica, visuri, prietenie si lungul drum care duce spre iubirea vieții tale.
Her Will And Testament, unul dintre romanele lui Clive Barker - un cunoscut autor englez din domeniul fictiune de groaza.
Asa cum Melisandre ne-a avertizat mereu, the night is dark and full of terrors/ noaptea e intunecata si plina de terori.
- In acest film exista ADN-ul seriei Fast and Furious, dar am vrut si sa adaug stilul meu de abordare a secventelor de actiune.
Aceasta aspra cronica sociala e traversata de tuse romantice, menite sa confere optimism, intr-o versiune a la Belle et la Bete (Beauty and the Beast).
Da, sunt femeie la volan and I enjoy every minute of it. - Cred in puterea cuvantului si in reusita bazata pe motivatie.
Cei prezenți la eveniment au putut sa ia legatura direct cu Domnul Portocaliu prin Whatsapp, iar acesta i-a invitat pe toti la o sesiune de meet and greet.
Planuiesc sa lansez lunar cate o piesa, iar Me Pone Loca face parte din viitorul meu album, Limes and Sugar.
E facut efectiv dintr-un carton pe care l-am miscat eu pe o hartie verde, iar restul, stalpisorii, tot efectul asta de norisor si parul ei sunt facute prin art and effects.
A 12-a editie KINOdiseea - Festivalul de Film pentru Publicul Tanar are loc in Bucuresti, in perioada 17 septembrie 0 11 octombrie 2020, si aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii, dar numai bune pentru o seara petrecuta cu intreaga familie, filme si animatii clasice create de studiourile Disney si Pixar, cat si scurtmetraje pentru toate grupele de varsta, completate de ateliere de film (animație stop motion, storytelling).
google-analytics.com